Condicions d’ús

CONDICIONS D’ÚS

OBJECTE

L’objecte dels presents Termes i Condicions de compra és el subministrament per part de ASSOCIACIO EL TOMB DE REUS dels productes oferts a la seva botiga online, a canvi d’una prestació econòmica.

SERVEI

ASSOCIACIO EL TOMB DE REUS té com a prioritat la satisfacció dels seus clients i ho vol aconseguir a través d’un servei excel·lent. Per tant, garanteix la qualitat dels productes lliurats i el lliurament dels mateixos en els termes esmentats més endavant.

Ajuda

Si necessites ajuda per realitzar la compra en línia o sobre algun producte, no dubteu a contactar-nos a través del nostre correu electrònic info@botiga.eltombdereus.com, estarem encantats d’ajudar-te.

Privacitat

Totes les dades facilitades pels clients de ASSOCIACIO EL TOMB DE REUS seran tractades amb extrema privacitat i no es facilitaran a tercers, excepte quan sigui necessari per al lliurament de la comanda.

Les dades bancàries les tracta directament la passarel·la de pagament REDSYS, quan es tria el pagament amb targeta, per tant, ASSOCIACIO EL TOMB DE REUS mai veurà la informació de la targeta de crèdit dels clients, simplement rebrà el pagament i els detalls de la comanda per elaborar-lo.

Reservat el dret d’utilitzar les dades comercials de manera anònima per estudiar els hàbits i usos de compra.

Servei post-venda

Si vols contactar amb el nostre Servei d’Atenció al Client, pots enviar-nos un correu a info@botiga.eltombdereus.com

COMANDES

Preu

Els productes es vendran al preu que s’indica, sent vigent el que es recull en el moment de la confirmació de la comanda per part del client.

Impostos

Tots els preus inclouen l’Impost sobre el Valor Afegit (IVA) en vigor, però exclouen els costos d’enviament que variaran en funció del nombre de productes comprats i el país on sigui el lliurament.

Confirmació de la comanda

Un cop el client hagi efectuat el pagament corresponent a la comanda, se li enviarà una confirmació de la comanda en forma de correu electrònic.

PAGAMENT

Mètode de pagament

Els pagaments de les comandes es poden fer amb targeta de crèdit o dèbit.

 

Privacitat i seguretat

El sistema de pagament amb targeta, Redsys, és la manera més fiable, segura i ràpida de fer pagaments per internet. En efecte, en ser REDSYS qui efectua els cobraments directament als nostres clients, ASSOCIACIO EL TOMB DE REUS no tindrà accés a les dades bancàries d’aquests últims.

Hem contractat el certificat SSL, el qual protegeix la privacitat del consumidor.

INFORMACIÓ SOBRE ELS PRODUCTES

Prestem gran atenció a la informació relativa a les característiques dels productes mitjançant descripcions tècniques, manera d’ús i fotografies que il·lustren els productes. Tot això es fa dins el límit de la tècnica i respectant els millors estàndards del mercat.

Per a qualsevol dubte i / o consulta, el client podrà posar-se en contacte amb nosaltres a través del mail info@botiga.eltombdereus.com

COPYRIGHT | PROPIETAT INTEL·LECTUAL

Tot el contingut de la botiga en línia de ASSOCIACIO EL TOMB DE REUS, il·lustracions, textos, denominacions, marques, imatges i vídeos, són propietat de ASSOCIACIO EL TOMB DE REUS. Qualsevol mal ús pot ser perseguit legalment.

EMPRESA

Per a qualsevol consulta, reclamació o suggeriment, el client podrà posar-se en contacte amb nosaltres a través del mail info@botiga.eltombdereus.com

Aquest lloc web fa servir galetes per que tingueu la millor experiència d'usuari. Si continua navegant està donant el seu consentiment per a l'acceptació de les esmentades galetes i l'acceptació de la nostra política de cookies ACEPTAR

Aviso de cookies