Condicions de venda


ASSOCIACIO EL TOMB DE REUS – CONDICIO
NS DE VENDA

Et donem la benvinguda a www.eltombdereus.online/

La compra dels nostres productes a través de la pàgina web www.eltombdereus.online/ (d’ara endavant, el “Lloc Web” o “eltombdereus.online”) es regirà per les següents Condicions de Venda.

Per a qualsevol qüestió en relació amb les Condicions de Venda, pots contactar amb el nosaltres al mail info@eltombdereus-online

 

 1. DADES D’ IDENTIFICACIÓ

El web eltombdereus.online és un domini propietat de ASSOCIACIO EL TOMB DE REUS, entitat mercantil constituïda conforme a la legislació espanyola, amb domicili a Reus, carrer del Boule número 2, i proveïda de C.I.F. número G55531982 (d’ara endavant, “EL TOMB DE REUS”).

L’activitat de EL TOMB DE REUS consisteix en la venda, encàrrec i reserva de productes i serveis, a través del Lloc Web, i també de manera presencial als establiments del nostres associats.

 

 1. COM COMPRAR EN EL LLOC WEB?

 

EDAT MÍNIMA

Per a adquirir els nostres productes a través del Lloc Web has de ser major d’edat.

PREU

Els productes es vendran al preu que s’indica en el Lloc Web, sent vigent el que es recull en el moment de la confirmació de la comanda per part del client.
Tots els preus inclouen l’Impost sobre el Valor Afegit (IVA) en vigor, però exclouen les despeses d’enviament, que variaran en funció del valor dels productes adquirits, i del país o regió en el qual hagi de realitzar-se el lliurament.

PROCÉS DE COMPRA

Primer de tot hauràs de triar el producte o servei que desitgis, i per a fer-lo hauràs d’anar a la part superior de la web on trobaràs el menú amb diferents seccions i triar la que més t’interessi.

Fent clic en cada producte pots triar la quantitat desitjada i afegir els productes a la cistella, a més pots llegir tota la informació i els comentaris d’altres clients.

Una vegada hagis afegit els productes a la cistella pots continuar comprant, afegint més productes o fins i tot canviar les quantitats d’algun producte. Una vegada tinguis els teus productes preferits a la teva cistella ja pots fer clic a “ANAR A CAIXA” i emplenar les dades personals. Recorda! Si tens un cupó el pots aplicar en l’espai en blanc habilitat per a això i fer clic a “APLICAR” i després anar a caixa. Recorda que en cas de promocions els cupons no solen ser acumulables.

Una vegada complertes les dades personals, pots indicar la teva adreça d’enviament i/o facturació, seleccionar el mètode d’enviament i el mètode de pagament. Les dades personals que introdueixis en el Lloc Web seran tractats conforme a la nostra Política de Privacitat.                 

Tot seguit has de seleccionar el mètode d’enviament, pots triar el lliurament en el domicili o passar-lo a buscar a l’establiment al qual has realitzat la compra.

Finalment, et demanarem que llegeixis detingudament i acceptis les presents Condicions de Venda i la nostra Política de Privacitat, fent clic en “He llegit i accepto les Condicions de Venda“, “He Llegit i accepto la Política de Privacitat ”, i FINALITZAR COMANDA.

En el moment en el qual s’hagi completat el procés de pagament rebràs un mail confirmant-te la comanda juntament amb la factura.

Si continues tenint algun dubte o no aconsegueixes afegir o modificar algun producte, escriu-nos a info@botiga.eltombdereus.com

 

 1. INFORMACIÓ SOBRE ENVIAMENTS 
ZonaTarifaTemps de TrànsitEnviament Gratuït
Reus3 €24/48hrecollida en local
Catalunya4,5 €48hno
Espanya (península)5,5 €48h/72hno

 

Terminis de lliurament dels Enviaments Nacionals

Entenem que com a client esperes rebre la teva comanda al més aviat possible, per això treballem per a lliurar-te la teva comanda al més aviat possible i amb lliuraments de 24/48h laborables a Catalunya i 48/72h a Espanya (península). Tot i això, s’exclouen períodes de llançaments, promocions o campanya de Black Friday i Cyber Monday en les quals aquests terminis no estan garantits.

Per a poder saber en quin moment s’expedeix la teva comanda, estigues atent a la safata d’entrada del teu email. T’enviarem una confirmació d’enviament de la teva comanda. Si realitzes la comanda en dia laborable abans de les 14h, podries rebre-ho al següent dia laborable, si no, s’incrementa el termini un dia més. En cap de setmana o dies festius, els enviaments es gestionen al següent dia laborable.

Com funciona l’enviament i què fer si em trobo absent en el meu domicili el dia del lliurament?

Es realitzarà un primer lliurament en l’adreça d’enviament indicada i si en el moment del lliurament et trobes absent, el missatger intentarà deixar una nota d’avís en la bústia. No sempre és possible deixar una nota, ja que a vegades el missatger no pot accedir al portal o al recinte d’habitatges. Després d’aquest primer intent de lliurament, la delegació que reparteix la teva zona intentarà contactar amb tu per a acordar un segon lliurament. Si en el segon lliurament et trobessis també absent la comanda romandrà en la delegació de la teva zona perquè puguis passar a recollir-lo en l’agència. Si per algun motiu, la empresa de transport no han aconseguit contactar amb tu per a acordar el lliurament, pots escriure’ns a info@botiga.eltombdereus.com perquè et puguem facilitar la informació de contacte o ajudar en el que sigui necessari.

Com puc fer el seguiment del meu enviament?

Pots realitzar el seguiment del teu enviament utilitzant el link que trobaràs a la part superior de la nostra web (“segueix la teva comanda”). Allà hauràs d’introduir el tu número de seguiment i l’adreça de correu electrònic que ens has facilitat en la comanda.

Puc rebre la meva comanda en la franja horària de la meva elecció?

No, ho sentim.

Què passa si la meva direcció d’entrega és incorrecte?

Et recomanem que revisis l’adreça indicada en realitzar les teves comandes per a assegurar-te que les dades són correctes i completes, ja que no és possible canviar l’adreça una vegada l’enviament ja s’ha efectuat sense que es generi una despesa d’enviament addicional. Si detectes alguna dada incorrecta posa’t en contacte al més aviat possible amb nosaltres a info@botiga.eltombdereus.com. També aquesta gestió pot incrementar el temps del lliurament entre 24 i 48 hores més. No t’oblidis de revisar bé tots els camps!

Festius

Dies no laborables en el nostre centre logístic per a l’any 2020. En aquests dies no es preparen comandes, per tant les comandes es retarden al pròxim dia laborable. Sentim les molèsties:

Gener: dies 1 i 6

Abril: dies 10 i 13

Maig: dia 1

Juny: dia 24

Agost: dia 15

Setembre: dia 11

Octubre: dia 12

Novembre: dia 1

Desembre: dies 6, 8, 25 i 26

 

 1. INFORMACIÓ SOBRE MÈTODES DE PAGAMENT

El pagament s’efectua en l’últim pas en el procés de la compra, després d’introduir totes les dades de la targeta i fer clic a FINALITZAR LA COMANDA.

Opcions de pagament

El pagament de la teva comanda es pot efectuar amb Visa, Visa Electron, MasterCard o American Express. Si selecciones el pagament amb targeta, podràs introduir totes les dades de la teva targeta en l’apartat de pagament segur Redsys.

Si per qualsevol motiu no t’és possible finalitzar la comanda o hi hagués algun error, truca’ns o escriu-nos a info@botiga.eltombdereus.com, estem sempre a l’altre costat per a ajudar-te.

Quan hagis realitzat els passos corresponents se’t dirigirà de nou al Lloc web de EL TOMB DE REUS ON-LINE, on veuràs un missatge de comanda completada. En aquest moment es descomptarà l’import de la teva comanda del teu compte bancari, a més de rebre l’email de confirmació de comanda.

 

 1. DRET DE DESISTIMENT: CONEIX LA NOSTRA POLÍTICA DE DEVOLUCIONS

 

Puc retornar la meva comanda?

 

Per descomptat que sí! Encara que ens faria molta pena, si no estàs satisfet amb la teva comanda pots retornar-lo en un termini de 30 dies naturals des del dia en què rebis els productes.

 

Com retorno la meva comanda?

 

Envia un mail a info@botiga.eltombdereus.com, amb les dades de la comanda i una fotografia del que desitges retornar. Recorda que no acceptem devolucions de productes oberts, utilitzats o que no conservin el seu embalatge original.

 

Has canviat d’opinió sobre la teva comanda? No passa res, la devolució émolt fàcil!

Si has canviat d’opinió sobre la teva comanda o has tingut una distracció en fer-lo, no et preocupis! Envia un mail a info@botiga.eltombdereus.com, amb les dades de la comanda i una fotografia del que desitges retornar.

Els productes a retornar han d’estar en el mateix estat en què van ser rebuts; sense obrir i amb l’embalatge i caixa original.

Una vegada que rebem els productes retornats, comprovarem que tot és correcte i contactarem amb tu per a confirmar-te que el reemborsament és gestionat. En aquests casos, en el termini màxim de 14 dies naturals, et reemborsarem l’import que vas abonar per el/els producte/s objecte de devolució (inclosos, en el seu cas, les despeses d’enviament inicials). El reemborsament es realitzarà mitjançant la mateixa forma de pagament que vas triar en el moment de realitzar la comanda.

En cas que hagis fet la recollida en un dels nostres establiments, el retorn s’ha de fer obligatòriament en el mateix establiment.

No efectuarem el reemborsament en els següents casos:

 

 • Productes danyats a causa d’un ús incorrecte o una negligència.
 • Productes no adquirits en el Lloc web.
 • Productes usats, l’envàs dels quals hagi estat obert i/o manipulat.-

Què succeeix si el producte és defectuós o no coincideix amb la referència comprada?

 

No et preocupis! Ens encarregarem de tot el procés de forma molt fàcil i sense cap cost per a tu. Envia un mail a info@botiga.eltombdereus.com amb les dades de la comanda i una fotografia del que has rebut, perquè puguem solucionar-lo el més aviat possible.

Una vegada que rebem els productes retornats, els revisarem a través d’un control de qualitat.

 • Si el de control de qualitat confirma la disconformitat o els defectes del producte retornat, contactarem amb tu per a confirmar-te que el reemborsament és correcte. En el termini màxim de 14 dies naturals, et reemborsarem totes les despeses suportades, incloent: l’import que vas abonar per el/els producte/s objecte de devolució i, en el seu cas, les despeses d’enviament inicials i les despeses d’enviament generats per la devolució. El reemborsament es realitzarà mitjançant la mateixa forma de pagament que vas triar en el moment de realitzar la comanda.

 • Si després del control de qualitat no es detecta cap disconformitat ni defecte material de fabricació, et reemborsarem el preu del producte però no les despeses d’enviament.

 

 1. ANUL·LACIONS i CANCEL·LACIONS DE COMANDES

 

Acabo de realitzar una compra, però vull cancel·lar-la. Què puc fer?

 

Si vols cancel·lar-ho la teva comanda has de comunicar-nos-el al més aviat possible a través del nostre xat, telèfon o email: info@botiga.eltombdereus.com

Si la comanda encara no ha estat gestionada, podrem realitzar la cancel·lació i el reemborsament de la totalitat de l’import de la compra. Per contra, si la comanda ja està sent gestionat o ha estat enviat i està en mans de l’empresa de repartiment, hauràs de seguir el procés de devolució.

 

 1. INFORMACIÓ SOBRE EL TRACTAMENT DE DADES PERSONALS

Si vols conèixer com tractem les dades personals que recollim a través del Lloc Web, pots consultar la nostra Política de Cookies i la nostra Política de Privacitat.

 

 

 1. DRET APLICABLE I RESOLUCIÓ DE CONFLICTES

 

Les presents Condicions de Venda s’interpretaran conforme a les normes del Dret espanyol. No obstant això, el Dret del país en el qual resideixes pot contenir regles més favorables, a les quals et podràs acollir.

Per a la resolució de conflictes que puguin derivar-se de la interpretació, validesa i execució de les presents Condicions de Venda, si ets resident o ciutadà de la Unió Europea, pots acudir a la Plataforma de Resolució de Litigis en Línia de la Comissió Europea, a través del següent enllaç:
https://ec.europa.eu/consumers/odr/main/index.cfm?event=main.home2.show&lng=ES

Alternativament, també podràs acudir als Jutjats i Tribunals de Justícia que resultin competents conformement al que es disposa en la legislació aplicable.

Aquest lloc web fa servir galetes per que tingueu la millor experiència d'usuari. Si continua navegant està donant el seu consentiment per a l'acceptació de les esmentades galetes i l'acceptació de la nostra política de cookies ACEPTAR

Aviso de cookies